Kongres izvajalcev pogrebne in pokopališke dejavnosti

1. in 2. oktobra 2010 je v Termah Banovci pod motom Enotnost v raznolikosti« potekal 4. kongres izvajalcev pogrebne in pokopališke dejavnosti.

V letošnjem letu sta ta pomembni dogodek prvič organizirala skupaj Odbor pogrebnih dejavnosti pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in Sekcija za pogrebno in pokopališko dejavnost pri Zbornici komunalnega gospodarstva pri Gospodarski zbornici Slovenije. Kongres s pestrim strokovnim in družabnim programom in obravnavanjem aktualne problematike pozitivno vpliva na poslovni in osebnostni razvoj zaposlenih v dejavnosti in omogoča koristno izmenjavo izkušenj in znanj.

Na kongresu so sodelovali priznani predavatelji in strokovnjaki: Lea Pisani, Renata Bokan, mag. Niko Stare, Franci Landeker, Dušan Bavec, Iztok Mohorič ter drugi. Ob navedenem se bodo a kongresu predstavili tudi ponudniki izdelkov in storitev, ki jih ponuja slovenski in širši evropski trg. Generalni pokrovitelj kongresa je bilo podjetje Ceabis Spa, ki ga zastopa podjetje Benko d.o.o..

Poleg bogatega strokovnega programa je kongres popestrilo prijetno druženje ob večerji z živo glasbo in kostanjev piknik, s katerim smo v soboto zaključili druženje.