Zloženka in anketni vprašalnik

Ob obisku pokopališč Pobrežje in Dobrava ne spreglejte brezplačne zloženke ter anketnega vprašalnika o širitvi pokopališča Dobrava.


Zloženka "Informacije na pokopališčih"

Pogrebno podjetje Maribor je pripravilo posebno zloženko z naslovom “Informacije na pokopališčih”, ki vsebuje koristne informacije in napotke za obiskovalce pokopališča Pobrežje in pokopališča Dobrava v času praznikov. Poleg tega so v zloženki predstavljene novice, dogodki in druge pomembne aktivnosti, ki se odvijajo na obeh pokopališčih.

Vabljeni, da zloženko vzamete in si jo preberete. Stojala z brezplačnimi zloženkami se nahajajo ob vhodih na pokopališču Pobrežje in pokopališču Dobrava.


Anketni vprašalnik

V sodelovanju z mestno občino Maribor je Pogrebno podjetje Maribor pričelo izvajati aktivnosti načrtovanja ureditve in širitve pokopališča Dobrava, ki je v svoji prvi fazi zapolnjeno. V ta namen smo pripravili kratek anketni vprašalnik, ki ga najdete pri vhodih na pokopališče Dobrava. Vaša mnenja, pridobljena preko vprašalnika, bodo pregledana in na njihovi osnovi bo pripravljena analiza, ki bo služila kot dodatno izhodišče snovalcem in izvajalcem širitve.

Vabljeni, da vprašalnik izpolnite in ga oddate v temu namenjene škatle pri vhodih na pokopališče ali preko elektronske pošte na info@pp-mb.si.

Anketni vprašalnik v elektronski obliki najdete TUKAJ.