Vesel božič in srečno novo leto 2017!

Vsem skupaj želimo prijetne in mirne božične in novoletne praznike ter veliko sreče, uspeha in zadovoljstva v letu 2017!

Ob zaključku leta se oziramo nazaj na številne uspešne aktivnosti in vam želimo uspešno 2017.

Pogrebno podjetje Maribor je v letu 2016 še naprej uspešno sodelovalo v različnih mednarodnih projektih med katerimi je najbolj izstopal projekt Symbols. V sklopu tega projekta smo novembra, v Vetrinjskem dvoru, v Mariboru odprli potujočo, multidisiplinarno razstavo Symbols. Pripravili smo vodnike za tri poti simbolov, ki jih lahko obiskovalci spoznajo z našim mobilnim vodičem ARTOUR. Vodiči so v angleškem in slovenskem jeziku in nam razkrivajo spomine na posamične zgodbe ljudi, hkrati še odstirajo zgodovino, običaje ter kulturno dediščino mariborskih pokopališč. 

Od podjetja Bisnode smo prejeli certifikat Zlate bonitetne odličnosti AAA, ki potrjuje našo uspešnost v tem letu.

Borili smo se za Pohorje, za vas smo urejali okolico pokopališča, njene zelene površine, dodali orientacijske table, infomat in drugo.

Ob vsem tem bi se v Pogrebnem podjetju Maribor radi zahvalili najemnikom grobnih mest na pokopališčih Pobrežje in Dobrava, ker zaupate v naše storitve.

Prav tako hvala vsem dobaviteljem, poslovnim partnerjem in drugim prijateljem s katerimi uspešno sodelujemo in upamo, da se bodo v prihodnje naše poslovne vezi še utrdile.