Spomladansko urejanje grobov pred velikonočnimi prazniki

Urejen grob je del naše tradicije, predvsem pa izraža spoštovanje do pokojnika.

Vam je morda zmanjkalo časa za ureditev groba vaših najdražjih pred prihajajočimi prazniki?

V Cvetličarni Aralija Pogrebnega podjetja Maribor iz Skupine JHMB vam ponujamo možnost privlačne ureditve grobov, prav tako vam njihovo urejanje nudimo skozi vse leto. Naši izkušeni vrtnarji in cvetličarji vam lahko svetujejo pri ureditvi; znajo izbrati primerne rastline in jih povezati v skladno celoto grobnega mesta. Nasade bodo uredili povsem po vaši želji, s skrbno izbranimi barvami bodo le ti greli zadnje počivališče pokojnih. Poleg tega vam nudimo tudi za zalivanje rastlin skozi leto, menjavo peska ter obrezovanje in striženje grmičkov in drugih rastlin.

V času pred velikonočnimi prazniki imamo v Cvetličarni Aralija v svoji ponudbi pestro izbiro pripravljenih zasaditev v lončkih, obarvanih tudi z velikonočnimi motivi, s katerimi lahko obogatite grobove svojih najdražjih.

Izkušene roke cvetličark so poskrbele tudi za privlačne velikonočne aranžmaje, ki bodo dali vašemu domu čudovit praznični pridih. Obiščite Cvetličarno Aralijo in izbirajte med krasnimi idejnimi rešitvami bodisi za popestritev svojega doma bodisi grobnega mesta svojih najdražjih.

Pri urejanju grobov sledite svojemu srcu, še pomembnejše pa so iskrene misli na preminule.