65 let Cvetličarne Aralija

Obletnico smo obeležili s svečano prireditvijo pred Cvetličarno Aralija na Pobrežju.

Cvetličarna Aralija, ki deluje pod okriljem Pogrebnega podjetja Maribor, s svojim strokovnim in ustvarjalnim delom že 65 let skrbi za urejenost pokopališč Pobrežje in Dobrava ter razveseljuje svoje stranke z najrazličnejšimi cvetličnimi izdelki za vse priložnosti.

Prireditev ob 65. obletnici

V sredo, 9. septembra 2020, je pred Cvetličarno Aralija na Pobrežju potekala svečana prireditev ob 65. obletnici njenega delovanja.

Za prijetno vzdušje je bilo poskrbljeno z glasbenimi nastopi ga. Vesne Marte Čobal in g. Otmarja Plavčaka ter zanimivim dramskim vložkom g. Toneta Partljiča. Tekom dogodka sta nekaj besed spregovorili tudi vodja Cvetličarne Aralija, Ksenija Gajić, in direktorica Pogrebnega podjetja Maribor, mag. Lidija Pliberšek.

Poleg pestrega programa je bila obiskovalcem na ogled posebna razstava “Flower&Fashion”, v kateri so se spretne cvetličarke Cvetličarne Aralija predstavile na malo drugačen način. Združile so namreč cvetje in modo ter ustvarile zanimive in izvirne kreacije v cvetje oblečenih lutk, ki so navdušile vse prisotne.

Nekaj utrinkov iz prireditve in razstave si lahko pogledate v fotogaleriji.