Sporočanje sprememb naslova

V teh dneh se na Pogrebno podjetje Maribor ponovno vračajo številne položnice za najemnino grobnih mest, ker je naslovnik neznan ali preseljen.

Skladno z našo večletno prakso, bomo pred letošnjimi prazniki ob dnevu spomina na mrtve na grobna mesta namestili obvestila, preko katerih želimo stopiti v stik z najemniki oz. njihovimi svojci, ki jim ne moremo vročiti položnic. V primeru, da najemnina za grobno mesto ni plačana za obdobje najmanj treh let, smo v skladu s predpisi namreč primorani grobno mesto odvzeti. Zato ponovno naprošamo vse najemnike grobov, da nam spremembo naslova (in drugih podatkov povezanih z najemno pogodbo) čim prej sporočijo.

Najemniki, ki bodo dobili obvestilo na grobno mesto, naj se oglasijo v pokopališki pisarni, kjer bodo preverili svoje podatke oziroma naj nam nove podatke sporočijo pisno, preko elektronske pošte ali telefona.

Praznični delovni čas

V torek, 31.10.2017, in v sredo, 1.11.2017, bo pokopališka pisarna Pogrebnega podjetja Maribor na Pobrežju odprta od 8.00 do 12.00 ure. Ostale dneve bo urnik nespremenjen.